Welkom

Van der Mark & Partners brengt internationale kwaliteit, persoonlijke aandacht en ondernemerschap samen

Van der Mark & Partners is een fiscaal, juridisch en financieel advieskantoor, gestart door ervaren en ambitieuze belastingadviseurs, juristen en accountants.  De adviseurs en accountants die bij ons werkzaam zijn, hebben jarenlange werkervaring opgedaan bij de grote advies- en advocatenkantoren en zijn vaktechnisch zeer breed en internationaal opgeleid.

Wij zijn gedreven om onze klanten de hoogste mate van kwaliteit te bieden. Technisch alert, innovatief en altijd met een scherp oog voor de behoeften van de klant. Tegelijk bieden wij de klant alle flexibiliteit en aandacht. Vanzelfsprekend hanteren wij een realistisch declaratieniveau.

Aangezien wij zelf ook ondernemers zijn, weten wij exact wat onze klanten belangrijk vinden en welke kosten-batenanalyses zij maken. En wij kennen het belang van loyaliteit. Veel van onze klanten zijn succesvol, maar klanten die om welke reden dan ook even in zwaar weer verkeren laten wij niet vallen. Wij blijven deze klanten vol overgave ondersteunen en begeleiden. Betrokkenheid in voor- en tegenspoed.

Van der Mark & Partners biedt de totaaloplossing
Vanwege onze uitgebreide dienstverlening kunnen wij onze klanten een totaaloplossing bieden voor alle fiscale, juridische en financiële kwesties. In specifieke situaties kunnen wij onze expertise aanvullen met bijvoorbeeld buitenlandse vakkennis. Wij hebben hiervoor een groot netwerk tot onze beschikking. Vooral op internationaal gebied werken wij intensief samen met kleinere dienstverlenende (niche) kantoren met een vergelijkbaar profiel. Hierbij kan worden gedacht aan advocaten, notarissen en fusie- en overnamespecialisten.

Van der Mark & Partners adviseert en investeert
Onze werkzaamheden houden niet op bij fiscale, juridische en financiële dienstverlening. Indien gewenst delen wij ons netwerk van succesvolle ondernemers en investeerders met onze klanten. Zodoende hebben wij aan de basis gestaan van menig samenwerkingsverband en investeringsronde, al dan niet via onze investeringstak; Van der Mark Investments.

Direct contact

Klik hier voor de directe
contactgegevens

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het belangrijkste juridische en fiscale nieuws.
Naam   
E-mailadres   

Quickscan+

Speciaal voor de directeur- grootaandeelhouder is de QuickScan+ ontwikkeld. Lees meer »

Startup+ programma

Voor startende en expanderende ondernemingen is de Startup+ ontwikkeld. Lees meer »