Werkkostenregeling 2015

van der mark & partners

Van der Mark & Partners is een fiscaal, juridisch en financieel advieskantoor, gestart door ervaren en ambitieuze fiscalisten, juristen en accountants. Lees meer »

Werkkostenregeling 2015

\27 mei 2014 - Vanaf 2015 is de werkkostenregeling voor iedereen verplicht.

De meeste werkgevers passen tot op heden nog steeds de oude regeling voor vergoedingen en verstrekkingen toe en zijn nog niet overgegaan op de werkkostenregeling.

Vanaf 2015 moet de werkkostenregeling door iedereen verplicht worden ingevoerd. In hoofdlijnen mag nog slechts 1,2% van het totale fiscale loon worden besteed aan onbelaste vergoedingen en verstrekkingen voor de werknemers. Over het meerdere is 80% loonbelasting verschuldigd in de vorm van een eindheffing. Wel kunnen onder de gerichte vrijstellingen een aantal zaken onbelast worden verstrekt dan wel vergoed.

Het is dan ook verstandig om uw onderneming nu goed voor te bereiden op de invoering van de werkkostenregeling. Van der Mark & Partners beschikt over gedegen kennis op dit gebied. Voor nader advies kunt u contact opnemen met Andy van der Mark (andy@vandermark.com).

Direct contact

Klik hier voor de directe
contactgegevens

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het belangrijkste juridische en fiscale nieuws.
Naam   
E-mailadres   

Quickscan+

Speciaal voor de directeur- grootaandeelhouder is de QuickScan+ ontwikkeld. Lees meer »

Startup+ programma

Voor startende en expanderende ondernemingen is de Startup+ ontwikkeld. Lees meer »