Carriere Andy van der Mark

Geef je carriere een boost bij Van der Mark & Partners

Van der Mark & Partners is een ambitieus fiscaal, financieel en juridisch advieskantoor. Wij werken hard en vol enthousiasme voor onze klanten en dat worden er steeds meer. Vooral gedreven en succesvolle ondernemers, vastgoedconcerns en investeringsmaatschappijen. Aansprekende klanten, die geregeld ook internationaal opereren en waarbij op fiscaal, juridisch en accountancygebied continu van alles speelt.

Om te kunnen blijven groeien, zijn wij continu op zoek naar ambitieuze belastingadviseurs, juristen en accountants die willen meewerken aan de verdere uitbouw van onze juridische, fiscale en accountancypraktijk.

Wij hebben ruimte voor zowel beginnende als ervaren belastingadviseurs, juristen en accountants. Belangrijk is dat je doortastend bent, initiatieven toont, goede contactuele eigenschappen hebt en jezelf doorlopend wilt ontwikkelen. Bij Van der Mark & Partners werken wij professioneel, maar wel in een leuke en collegiale sfeer. Met alle ruimte voor initiatieven. We coachen je op vaktechnisch gebied en in het onderhouden van contacten met klanten en de belastingdienst.

Ben je iemand die graag een rol van betekenis speelt voor zowel onze klanten als onze organisatie, dan willen wij je graag spreken.

Spreekt het bovenstaande je aan?
Neem dan contact op via +31 (0) 72 721 0 721. Of stuur een e-mail naar andy@vandermark.com.

Direct contact

Klik hier voor de directe
contactgegevens

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het belangrijkste juridische en fiscale nieuws.
Naam   
E-mailadres   

Quickscan+

Speciaal voor de directeur- grootaandeelhouder is de QuickScan+ ontwikkeld. Lees meer »

Startup+ programma

Voor startende en expanderende ondernemingen is de Startup+ ontwikkeld. Lees meer »