Aanpak

In de uitoefening van haar werkzaamheden staat Van der Mark & Partners voor:


Toewijding

Wij adviseren onze klanten vol overgave en passie. Wij besteden de grootste zorg aan onze advisering en zoeken altijd naar de beste oplossing voor de klant. Vanzelfsprekend maakt het hierbij niet uit of de klant een multinational of een eenmanszaak is. Al onze klanten krijgen de volledige aandacht. Uiteraard ook buiten de reguliere kantooruren en onder grote tijdsdruk wanneer dat nodig is.


Vertrouwen 
Als geen ander begrijpen wij dat vertrouwen een zeer belangrijke rol speelt in de relatie tussen de klant en zijn adviseur. Bij Van der Mark & Partners gaan wij uiteraard zeer vertrouwelijk om met de gegevens van onze klanten. Daarnaast besteden wij de grootste zorg aan onze advisering: immer proactief, rekening houdend met de specifieke wensen van de klant en continu uitleggend wat de exacte impact van onze advisering is. Op deze wijze kunnen onze klanten erop vertrouwen dat zij altijd optimaal worden geadviseerd.


Loyaliteit
Met de meeste van onze klanten hebben wij inmiddels een langdurige relatie opgebouwd waarin loyaliteit een belangrijke rol speelt. En deze loyaliteit houdt ook in dat wanneer een klant, om welke reden dan ook, in zwaar weer verkeert, wij hem niet laten vallen. Betrokkenheid in voor- en tegenspoed.


Ondernemerschap 
Aangezien wij zelf ondernemer zijn, weten wij exact wat onze klanten belangrijk vinden en welke kosten-batenanalyses zij maken. Daarnaast kijken wij over de grenzen van ons vakgebied heen en daardoor worden wij regelmatig betrokken als partner in onderhandelingstrajecten bij bedrijfsovernames of acquisitie van vastgoed. Wij delen daarbij graag ons netwerk van succesvolle ondernemers en investeerders. Zodoende hebben wij aan de basis gestaan van menig samenwerkingsverband.


Daadkracht
Indien u ons nodig heeft, zijn wij er direct voor u. Wij pakken gelijk aan én door. Adviezen en implementatietrajecten worden binnen een zo kort mogelijke termijn afgerond. De doorlooptijd van implementatietrajecten wordt in overleg met de klant vastgesteld, waarbij snelheid een belangrijk onderwerp vormt bij de uiteindelijke afspraken.


Deskundigheid 
Vaktechnische kwaliteit staat bij Van der Mark & Partners voorop. Vanuit vaktechnische kwaliteit ontstaat creativiteit, die essentieel is voor een optimale klantenbediening.  Onze adviseurs hebben een passie voor het vak en besteden uiterste zorg aan vaktechniek.  Daarbij is Van der Mark & Partners ook deskundig op het gebied van ondernemerschap, fusies en overnames.


Direct contact

Klik hier voor de directe
contactgegevens

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het belangrijkste juridische en fiscale nieuws.
Naam   
E-mailadres   

Quickscan+

Speciaal voor de directeur- grootaandeelhouder is de QuickScan+ ontwikkeld. Lees meer »

Startup+ programma

Voor startende en expanderende ondernemingen is de Startup+ ontwikkeld. Lees meer »